Aluminium systeem

Het aluminium systeem is een modulair indoor signing systeem. Makkelijk naar uw wens op te bouwen en in te delen. Omdat het modulair werkt, kan het ook eenvoudig uitgebreid of ingekort worden. Elk profiel is zodanig geconstrueerd, dat het voor meerdere toepassingen gebruikt kan worden. Het biedt een grote flexibiliteit met een gering aantal profielen.

Alle verbindingen zijn aan de hand van eenvoudige instructies te demonteren. De profielen zijn geanodiseerd of voorzien van een poedercoating. Door de poedercoating kunnen de profielen geleverd worden in alle RAL-kleuren. De panelen kunnen door middel van folie, graveren of zeefdrukken van een permanente tekst worden voorzien. Op deze manier kunt u de bewegwijzering afstemmen op uw huisstijl of het interieur van uw pand.

Profielen

Om een duidelijke routing in uw pand weer te geven is het van belang visueel te communiceren met uw medewerkers, leveranciers en klanten. Om eenheid en structuur te kiezen in de binnen bewegwijzering adviseren wij om een profiel te kiezen, en dit gebruiken in het gehele pand.

Zo kunt u om de looproute aan te geven gebruik maken van een hangend model boven de gangpaden, terwijl u voor het aangeven van toiletten, kamers van medewerkers misschien voor een model kiest dat u recht op de muur monteert (of juist een model dat u haaks op de muur monteert).

Wij hebben onder andere de volgende profielen in ons assortiment:

  1. rechthoekig profiel
  2. half rond profiel
  3. driehoekig profiel
  4. rond profiel