Over Gijtenbeek

Bent U op zoek naar een nieuwe gevelreclame?

Bent U op zoek naar bewegwijzering, zodat klanten U gemakkelijk kunnen vinden?

Moet er een wijziging in de bestaande bewegwijzering doorgevoerd worden, maar U weet niet hoe?

Dan bent U bij ons aan het juiste adres, wij zijn U graag van dienst! U kunt bij ons terecht voor bewegwijzering (zowel voor binnen, buiten, digitaal als recreatief), gevelreclame, lichtreclame, graveren, frezen, en nog veel meer. Gijtenbeek biedt u full-service maatwerk in advies, organisatie en uitvoering van uw huisstijl.

Communicatie, het sleutelwoord van deze tijd! Immers met de hedendaagse informatiestromen is opvallen een noodzaak. Uw bedrijf mag gezien worden. Sterker nog, met het oog op naamsbekendheid, uitstraling en reclame moet uw bedrijf gezien worden. Niet alleen in gevelreclame, bewegwijzering, maar ook in stempels, lichtkranten, inhouse LED display’s, werkkleding en relatiegeschenken. Kortom, in driedimensionale communicatie. De creatieve mogelijkheden en de toegepaste technieken op dat gebied zijn inmiddels vrijwel onbeperkt. Maar ook voor traditionele communicatiemiddelen, zoals preegstempels, kunt u bij Gijtenbeek terecht.

Gijtenbeek streeft continue naar verbetering van haar producten en diensten. Technologische ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, zodat wij onze relaties altijd de nieuwste producten kunnen aanbieden.

Gijtenbeek biedt u altijd de optimale toepassing afgestemd op uw omstandigheden en wensen. Alle mogelijke technieken zijn in huis en dus is een onafhankelijk advies vanzelfsprekend.

BEDRIJFSDOELSTELLING

Wij stellen ons ten doel om de gebruikers van onze producten een sterke tool in handen te geven, waarmee zij hun beeldmerk, bedrijfsnaam of andere “boodschappen” beter, sneller en eenvoudiger kunnen tonen aan derden. Daartoe richten wij ons op ontwikkeling en productie van reclame hardware die uitblinken in design, goede prijs-kwaliteitverhouding, bedieningsgemak, flexibiliteit en een lange levensduur. Bovendien willen wij uitdrukkelijk een aanspreekpunt kunnen zijn voor alle vragen op het gebied van design en technische uitvoerbaarheid. De medewerkers van onze design afdeling helpen U graag met de mogelijkheden voor uw bedrijf.

ZES VAN GIJTENBEEK

Voor de toekomst wil ons bedrijf de landelijke dekking behouden. In een paar woorden omschreven kunnen onze werkzaamheden worden opgedeeld in zes hoofdkenmerken:

Advies Mede door de in 50 jaar opgebouwde know-how hebben wij voor elk vraagstuk een passende oplossing en kunnen wij u een goed advies uitbrengen. Maar dit advies is ook te gebruiken als extra ondersteuning naar bijvoorbeeld uw opdrachtgevers, gemeentelijke instellingen of als overtuigend gereedschap naar andere afdelingen.

Design & development Onze design afdeling kan het ontwerp voor u verzorgen, waarna deze kan worden ingetekend in een foto, dit zal uw beeldvorming versterken. In de design afdeling worden alle verkochte ontwerpen verder uitgewerkt, waarna deze in de werkplaats worden geproduceerd. Als u zelf het ontwerp aanlevert, als reclamebureau of architect, dan werkt onze design afdeling dit verder uit zodat het geproduceerd kan worden in onze werkplaats.

Productie Een hoge kwaliteit, korte levertijden en concurrerende prijzen worden gegarandeerd omdat wij alles in eigen huis produceren en dit optimaliseren met ingekochte producten..

One-stop-shopping concept Wij leveren een totaalpakket aan producten, van gevelletters tot parkeerborden, van promotionele pennen tot aan bedrukte T-shirts.

Montage Alle producten kunnen desgewenst door onze eigen montageteams op locatie worden gemonteerd. Dit neemt u een hoop werk uit handen en waarborgt de juiste kwaliteit die aansluit op uw verwachting.

Service & beheer Met een onderhoudscontract bent U door de jaren heen verzekerd van een perfect product, ook als onroerend goed beheerder. Natuurlijk kunnen wij ook uw reeds bestaande producten repareren en/of onderhouden of u adviseren in onderhoudsvriendelijke / energiezuinige / vervanging van bijvoorbeeld neon.