Over Gijtenbeek

Bent U op zoek naar een nieuwe gevelreclame?

Bent U op zoek naar bewegwijzering, zodat klanten U gemakkelijk kunnen vinden?

Moet er een wijziging in de bestaande bewegwijzering doorgevoerd worden, maar U weet niet hoe?

Dan bent U bij ons aan het juiste adres, wij zijn U graag van dienst! U kunt bij ons terecht voor bewegwijzering (zowel voor binnen, buiten, digitaal als recreatief), gevelreclame, lichtreclame, graveren, frezen, en nog veel meer. Gijtenbeek biedt u full-service maatwerk in advies, organisatie en uitvoering van uw huisstijl.

Communicatie, het sleutelwoord van deze tijd! Immers met de hedendaagse informatiestromen is opvallen een noodzaak. Uw bedrijf mag gezien worden. Sterker nog, met het oog op naamsbekendheid, uitstraling en reclame moet uw bedrijf gezien worden. Niet alleen in gevelreclame, bewegwijzering, maar ook in stempels, lichtkranten, inhouse LED display’s, werkkleding en relatiegeschenken. Kortom, in driedimensionale communicatie. De creatieve mogelijkheden en de toegepaste technieken op dat gebied zijn inmiddels vrijwel onbeperkt. Maar ook voor traditionele communicatiemiddelen, zoals preegstempels, kunt u bij Gijtenbeek terecht.

Gijtenbeek streeft continue naar verbetering van haar producten en diensten. Technologische ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, zodat wij onze relaties altijd de nieuwste producten kunnen aanbieden.

Gijtenbeek biedt u altijd de optimale toepassing afgestemd op uw omstandigheden en wensen. Alle mogelijke technieken zijn in huis en dus is een onafhankelijk advies vanzelfsprekend.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

ZES VAN GIJTENBEEK

BEDRIJFSDOELSTELLING

Gijtenbeek wil de gebruikers van haar producten het sterkst mogelijke instrument in handen geven om hun beeldmerk, bedrijfsnaam of andere informatie beter, sneller en eenvoudiger te tonen. Wij richten ons op de ontwikkeling en productie van reclame-hardware die uitblinkt in design, goede prijs-kwaliteitverhouding, bedieningsgemak, flexibiliteit en een lange levensduur.

Ook willen wij een aanspreekpunt zijn voor alle vragen op het gebied van design en technische uitvoerbaarheid. De medewerkers van onze designafdeling helpen u graag met de mogelijkheden voor uw onderneming.

Wij nemen niet de rol van een ontwerpbureau over, maar maken de vertaalslag tussen hun creativiteit en een uitvoerbaar product.

Ook zijn wij een uitstekende adviespartner voor het opstellen van een bewegwijzeringsplan. Over de hele wereld zijn gebouwen voorzien van bewegwijzering volgens de filosofie van Gijtenbeek.

Met onze landelijke dekking hebben we onze werkzaamheden opgesplitst in zes hoofdkenmerken:

Advies

Met onze in bijna 70 jaar opgebouwde know-how bieden wij voor elk vraagstuk een passende oplossing op basis van een goed advies. Van het beste materiaal voor de toepassing tot een compleet bewegwijzeringsplan: Gijtenbeek staat met haar expertise voor uw klaar.

Design & development

Wij zijn geen ontwerpbureau of architect, en willen nadrukkelijk geen concurrent zijn van onze klanten. Wel werken wij graag samen met ontwerpers en architecten voor design en development, om daarna de vertaalslag te maken van ontwerp naar hardware. Ons expertise op het gebied van signing en wayfinding zorgen voor een optimaal project.

Productie

In onze productie staan wij voor kwaliteit, service en concurrerende prijzen. Onze productiefaciliteit is compleet uitgerust, wij hebben het gehele proces in eigen hand. U kunt er als klant dan ook gerust op zijn dat wij u altijd het beste advies geven.

One-stop-shopping concept

Gijtenbeek hanteert het one-stop-shopping concept: wij leveren een totaalpakket aan producten, van gevelletters tot parkeerborden, van promotionele pennen tot aan bedrukte kleding.

Montage

Ook de montage dient vakkundig te gebeuren, onze gespecialiseerde teams verzorgen dit graag voor u. Het voordeel voor u als klant is dat, naast onze expertise, de eindverantwoording bij één partij ligt.

Service & beheer

Met een onderhoudscontract voor service en beheer bent u door de jaren heen verzekerd van een perfect product. Bent u bijvoorbeeld onroerend-goedbeheerder, dan kunt u ons ook het beheer geven over de bewegwijzering. Wij ontzorgen u en houden de bewegwijzering in goede staat volgens de huisstijl.