Digitale bewegwijzering

Hoe mooi is het om uw klant(en) al bij binnenkomst welkom te heten? Dat kan met een zuil met digitale bewegwijzering. Programmeerbare boodschappen op datum en tijd kunnen worden gekoppeld aan het digitale informatiesysteem, dat ervoor zorgt dat ook vergaderruimtes zijn geboekt en de boekingsgegevens staan aangegeven op het digitale ruimtebord.

Digitale bewegwijzering is sterk in opmars, want het biedt ongekende mogelijkheden in de weergave van beeld, tekst en geluid. Het is meer dan een gewone tv, onder meer met een hogere kwaliteit.

Digitale bewegwijzering

Routesysteem

Met een digitaal routesysteem bereikt u de ultieme flexibiliteit in bewegwijzering, waarbij de beheerder op afstand (met software) routes naar locaties kan wijzigen.

Digitale bewegwijzering

Informatiezuil

Met een digitale informatiezuil heet u uw bezoek al bij de entree welkom en kunt u aankondigen welke ruimte tot hun beschikking staat.

Digitale bewegwijzering

Videowall

Een videowall is opgebouwd uit losse beeldschermen die naadloos met elkaar worden verbonden. Voor de grote afmetingen wordt gewerkt met verschillende pixelafstanden, zodat de optimale beeldkwaliteit wordt geboden bij een bepaalde leesafstand. Wij bieden deze toepassingen voor de buiten- en binnenruimte.

Digitale bewegwijzering

Scoreborden

Een scorebord is onmisbaar bij sportcomplexen. Elk type sport heeft zijn eigen type bord. Wij produceren op maat en ook in standaarduitvoering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte