Standaard bewegwijzering

Kiest u voor een standaard bewegwijzering, dan adviseren wij u graag over een breed assortiment aan producten. Eventueel met een kleuraccent, om nét dat persoonlijke tintje te geven. Veelal zijn de standaardsystemen in eigen beheer te onderhouden.

Standaard bewegwijzering

Kunststof systeem

De eerdere systemen kunnen als variant ook in kunststof (acrylaat) worden uitgevoerd. Kunststof wordt in onze branche veel toegepast. Het is leverbaar in transparante vorm, maar ook in vele kleuren.

Standaard bewegwijzering

RVS-systeem

Bij dit systeem hanteren wij het zogenaamde ‘EST’, een profielloze uitvoering. RVS is een hoogwaardig materiaal met een mooie en exclusieve uitstraling.

Standaard bewegwijzering

Aluminium systeem

Elk profiel in een aluminium systeem is zo gemaakt dat het voor meerdere toepassingen gebruikt kan worden. Het biedt een grote flexibiliteit met een gering aantal profielen, en zijn in eigen beheer aan te passen.

Standaard bewegwijzering

Glassysteem

De materialen in een glassysteem zijn identiek door het CNC-productieproces, waarmee grote maatvastheid en kwaliteit bereikt worden. Ook leveren wij alleen gehard glas, dus is het veilig in gebruik. In combinatie met RVS-bevestigingsmaterialen geeft ons glassysteem een eigentijdse uitstraling.

Standaard bewegwijzering

LICHTRECLAME

Het vroeger gangbare neon in lichtreclame is grotendeels vervangen door ledverlichting. Deze vorm van verlichting is zuinig met een lange levensduur en dus een duurzaam product. Kwaliteit is een belangrijke factor; wij hebben onze eigen led-lijn al sinds 2007.

De toepassing van ledverlichting in grotere displays is een latere ontwikkeling. In de beginjaren was de lichtopbrengst te laag en de spreidingshoek te klein. Dat leidde tot niet egale lichtverdeling over het oppervlak. Inmiddels is elke reclame-uiting in led uit te voeren.

De toegepaste led-modules lijken identiek, maar er is veel kwaliteitsverschil. In tegenstelling tot een gloeilamp, is led-elektronica. Omdat een elektrische schakeling nodig is, is de lichtopbrengst niet de bepalende factor. De kwaliteit van de gebruikte componenten is minstens zo belangrijk, ook voor de levensduur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte