Zeefdruk & promotie

De mogelijkheden om reclame-uitingen in zeefdruk weer te geven zijn bijna onbegrensd. Gijtenbeek biedt u het volledige pakket voor uw promotie. En natuurlijk volgen wij de innovaties in onze branche nauwlettend, zodat u altijd de hoogste kwaliteit krijgt tegen concurrerende tarieven.

Zeefdruk & promotie

Autobelettering

Autobelettering is nog altijd één van de meest efficiënte en doeltreffende vormen van reclame. Voor elk budget is er wel een oplossing, variërend van simpele belettering tot het compleet wrappen met een hoge attentiewaarde. De ontwikkeling van folies met verbeterde karakteristieken speelt hierin een belangrijke rol.

Zeefdruk & promotie

Vlaggen en banieren

De oudste vorm van reclame is een vlag; ook vroeger werd een vlag gebruikt ter herkenning en om een mededeling te doen.

Een vlag of een banier heeft een vrolijk karakter omdat het in de wind wappert en aandacht trekt. Bovendien is de investering relatief laag.

Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de vlaggenmast, ook hiervoor kunt u bij Gijtenbeek terecht.

Zeefdruk & promotie

Banners & stickers

De digitale printtechnieken hebben de markt veranderd. Tegenwoordig kan met de nieuwste technieken rechtstreeks op vele materialen worden geprint. Er is veel verschil in kwaliteit. Dit onderscheidt zich in levensduur van het materiaal en ook in de bestendigheid tegen weersinvloeden.

Een banner wordt over het algemeen ingezet voor tijdelijk gebruik. Makelaars maken hier veel gebruik van.

Zeefdruk & promotie

Zeefdruk

Zeefdruk is nog steeds een goede toepassing voor de productie van identieke borden. Het is goed bestendig tegen vandalisme en weersinvloeden, en het eindresultaat is beter dan een digitale printtechniek.

Ook voor kleding is zeefdruk een gewaardeerde technologie, want de gebruikte inkten behouden hun flexibiliteit, zijn slijtvast en goed wasbaar, ook op hogere temperaturen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte