Zeefdruk & promotie

De mogelijkheden om reclame uitingen weer te geven zijn bijna ongelimiteerd. Gijtenbeek pretendeert u het volledig pakket te kunnen bieden. Wij volgen de ontwikkelingen in onze branche dan ook nauwlettend.

Zeefdruk & promotie

Autobelettering

Autobelettering is nog altijd één van de meest efficiënte en doeltreffende vorm van reclame. Voor elk budget is er een oplossing; Variërend van simpele belettering tot het compleet wrappen met een hoge attentiewaarde. De ontwikkeling van folies met verbeterde karakteristieken heeft hierin een belangrijke rol gespeeld.

Zeefdruk & promotie

Vlaggen en banieren

De oudste vorm van reclame is een vlag; ook vroeger werd een vlag gebruikt ter identificatie en om een mededeling te doen.

Een vlag of een banier heeft een vrolijk karakter, het wappert in de wind en trekt aandacht.

Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de vlaggenmast, ook hiervoor kunt u bij Gijtenbeek terecht.

Zeefdruk & promotie

Banners & stickers

De digitale printtechnieken hebben de markt veranderd; tegenwoordig kan je met de nieuwste technieken rechtstreeks op vele materialen printen. Er is veel verschil in kwaliteit, dit onderscheidt zich in levensduur van het materiaal en ook in de bestendigheid tegen weersinvloeden.

Een banner wordt over het algemeen ingezet voor tijdelijk gebruik. Makelaars maken hier veel gebruik van.

Zeefdruk & promotie

Zeefdruk

Zeefdruk vindt nog steeds een goede toepassing voor de productie van identieke borden. Het is goed bestendig tegen vandalisme en weersinvloeden. Beter dan een digitale printtechniek.

Ook voor kleding is zeefdruk een gewaardeerde techniek; de gebruikte inkten behouden hun flexibiliteit, slijtvast en zijn goed wasbaar ook op hogere temperaturen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte