Projecten

In onze bijna 70 jaar ervaring hebben wij vele duizenden projecten uitgevoerd. Nagenoeg ieder bekend Nederlands bedrijf heeft wel eens een product bij Gijtenbeek gekocht.

In onze referentiebrochure vindt u een bloemlezing van onze ervaring, met als insteek te informeren over het brede assortiment aan producten en diensten.

Graag namen wij u ook mee in onze werkwijze.

bewegwijzering

Voor de bewegwijzering van een nieuw of gerenoveerd gebouw is optimale bewegwijzering natuurlijk van het grootste belang. Intern hebben wij het traject voor bewegwijzering in procedures vastgelegd.

De basis is het bewegwijzeringsplan. Dit begint al bij betreding van het terrein. Gijtenbeek heeft de expertise en ervaring om u van het beste advies te voorzien. Dit doen wij als onafhankelijk consultant of als onderdeel van de levering van de bewegwijzering.

Plattegronden en inventarisering

De eerste stap is uw wensen vastleggen en dit combineren met de doelgroep (gebruikers, bezoekers).

Aan de hand van plattegronden en een inventarisatie op locatie stellen wij een conceptplan op. Dit bespreken we met u en passen dit aan waar nodig.

Hierna vertalen we het plan naar een visuele weergave. Dit kan aan de hand van een aangeleverd ontwerp of een ontwerp door Gijtenbeek. Ook hier zoeken we contact met de klant om de ontwerpen per type te bespreken en eventueel aan te passen. Het goedgekeurde ontwerp vormt de basis voor onze offerte.

Na uw akkoord starten wij de productie, beginnend met het uitwerken van het ontwerp en inkoop van het materiaal. De laatste fase omvat het monteren van de bewegwijzering met onze eigen teams. Zo kunnen we onze kwaliteitsstandaard van start tot finish beheersen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Promotievideo

Hieronder vindt u nog een leuke promotie video van een bijzonder project van onze klant Habbekrats, dat wij in 2013 gerealiseerd hebben. De gevelreclame, bewegwijzering en tekstborden zijn van onze hand. Het gaat over een studentenflat waar muzikanten wonen. Er is een speciale ruimte waar ze online hun muziek kunnen laten horen (livestream). Als de ruimte bezet is, gaat er aan de buitenkant van de flat een rode lamp branden… Iedereen op de wereld kan dan meeluisteren…