Interieur

In het interieur draait het om ‘look and feel’. Na verloop van tijd kan een interieur er gedateerd uit zien, of het nu om een hotel, een zorgcentrum of een kantoor gaat.

Vroeger was het dan tijd voor nieuw meubilair, behang of verf. Maar met de hedendaagse technieken is het veel eenvoudiger om bestaand meubilair en deuren een nieuwe uitstraling te geven. En zelfs behang kan nu worden geprint in allerlei structuren of afbeeldingen.

Interieur

Fotobehang

Alleen maar witte wanden in een gebouw hoeft niet meer. We kunnen fantastische wanden voor u maken, met bijvoorbeeld een levensgrote foto van een project of een werktuig.  Passend bij de uitstraling van uw bedrijf en gebouw, zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

Interieur

Muurdecoratie

U kunt er ook voor kiezen om de wanden van een kunstafbeelding of een kleurenpatroon te voorzien. Dit wordt door ons aangebracht op uw bestaande muur, veelal zonder een voorbehandeling.

Interieur

Interieur renovatie

Heeft u ideeën om de receptiebalie, deuren of andere interieuronderdelen in uw pand te vernieuwen? Overweeg dan eens om elementen opnieuw te laten bekleden met laminaatfolie. De folies zijn van hoogwaardige kwaliteit met een natuurgetrouwe uitstraling. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en geven u een vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte