Interieur

In het interieur draait het om ‘look and feel’. Naar verloop van tijd ziet het interieur er gedateerd uit, of het nu een hotel, een zorgcentrum of kantoor betreft.

Vroeger was het dan tijd voor nieuw meubilair, behang of verf. Met de hedendaagse technieken kan het bestaande meubilair en de deuren van nieuw elan worden voorzien. Het behang kan nu met worden geprint in allerlei structuren of afbeeldingen.

Interieur

Fotobehang

Alleen maar witte wanden in een gebouw hoeft niet meer; we kunnen de meest fantastische wanden voor u creëren, met een levensgrote foto van een project, een werktuig .

Passend bij de uitstraling van uw bedrijf en gebouw.

Interieur

Muurdecoratie

U kunt er ook voor kiezen om de wanden van een kunstafbeelding of een kleurenpatroon te voorzien. Dit wordt door ons aangebracht op uw bestaande muur, veelal zonder een voorbehandeling.

Interieur

Interieur renovatie

Heeft u een idee om de receptiebalie, deuren of andere interieur te vernieuwen. U kunt dan ook overwegen om dit opnieuw te laten bekleden met laminaat folie. De folies zijn van hoogwaardige kwaliteit met een natuurgetrouwe uitstraling. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en geven u een vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte