BEWEGWIJZERING BINNEN

Een goede bewegwijzering is belangrijk. De basis is een goed bewegwijzeringsplan. Wij verzorgen dit voor u en kunnen ook in het vervolgtraject de bewegwijzering aan u leveren. Dit kan in een standaard- of een op maat gemaakte uitvoering. Bovendien heeft u de zekerheid dat de bewegwijzering tot minimaal 10 jaar is na te leveren.

Onze voldoening halen we uit het realiseren van een duidelijke route met minimale middelen. In onze filosofie geldt hier ‘less is more’, want overdaad leidt niet altijd tot meer duidelijkheid.

Bewegwijzering binnen

Verwijsborden

Verwijsborden zijn er in twee soorten: wandmontage en plafondmontage. Met een keuze uit enkel- en dubbelzijdige belettering. Daarnaast is er een veelvoud aan materialen beschikbaar, variërend van onder meer aluminium en glas tot RVS of kunststof.

Vanzelfsprekend sluiten alle bewegwijzeringsonderdelen optimaal op elkaar aan. U kunt een compleet systeem door Gijtenbeek laten verzorgen.

Bewegwijzering binnen

Kamerborden

De eindbestemming van een route bestaat in veel gevallen uit een kamerbord. Ruimtenummer, afdeling, namen en ook een pictogram kunnen hierop worden weergeven. Het beheer kunt u in eigen hand houden of via ons laten verlopen.

Bewegwijzering binnen

Raambelettering

Raambelettering is een uitstekend alternatief voor een gevelbelettering. De investering is geringer en ook in het geval van beperkende overheidsregels een goede optie. Expertise is ook hier van belang, want het type beglazing bepaalt de mogelijkheden.

Bewegwijzering binnen

Belettering

De snelle ontwikkeling en innovaties op het gebied van zelfklevende folies bieden ongekende mogelijkheden. Voor elke ondergrond is er een geschikte folie.

Bewegwijzering binnen

3D letters

Ook 3D-letters en pictogrammen geven een mooie decoratieve of functionele aanvulling op uw bewegwijzering. Hieronder vindt u een aantal van de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte