BEWEGWIJZERING BUITEN

Goede bewegwijzering buiten uw organisatie is nodig om uw klanten naar de juiste parkeerplaatsen en ingang te begeleiden. Gijtenbeek regelt het voor u.

Bewegwijzering buiten

Zuilen

Uw navigatie wijst aan dat u op uw bestemming bent. Daar ziet u dan ook de bevestiging op een of meer zuilen staan, met het huisnummer en het logo van het bedrijf. Mooi geplaatst langs de weg, verlicht of onverlicht. Ideaal voor het aanduiden van meerdere bedrijven.

Bewegwijzering buiten

Frames

Een frame is een eenvoudige manier om een plaatsaanduiding te geven, of verder te verwijzen op een terrein. Het is uit te breiden en aan te passen, en geeft dus maximale flexibiliteit.

Bewegwijzering buiten

Recreatief

Duurzame materialen, een natuurlijke uitstraling en helaas ook molest zijn hier de belangrijkste factoren waar wij op letten bij recreatieve bewegwijzering. Of het nu een recreatiepark of een natuurgebied betreft, dit is een specialiteit van Gijtenbeek.

Een vlagbordsysteem is een veelgebruikte manier om bewegwijzering op een recreatief terrein weer te geven. Het neemt weinig ruimte in en kan ook in 360-graden weergave worden uitgevoerd.

Bewegwijzering buiten

Borden

Borden kennen veel toepassingen en zijn dan ook in alle materialen, kleuren en afmetingen te produceren.

Bewegwijzering buiten

Kliklijsten en vitrines

Kliklijsten en vitrines worden voornamelijk gebruikt voor het snel kunnen wisselen van afbeeldingen en mededelingen. Daarom zijn ze ook gemakkelijk in gebruik.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte