Banner

Gevelreclame is van groot belang voor uw bedrijf. Het verhoogd de attentiewaarde van Uw pand. Een van de vele mogelijkheden is de banner. Dit product heeft de afgelopen jaren steeds meer markt gewonnen. Vooral vanwege de flexibiliteit van het pvc doek, is in de praktijk gebleken dat het een duurzaam product is. Compleet uitgevoerd met RVS ophanggarnituur is het een oogstrelend reclamemiddel met een doeltreffend bereik.

Met behulp van RVS muursteunen wordt het doek op de muur bevestigd. Het pvc doek wordt met behulp van een draadstang tussen de muursteunen gemonteerd, zodat het gemakkelijk is om het doek op te spannen. Door deze montage zal het doek zelfs bij extreme windbelasting strak blijven. Een bijkomend voordeel is, dat deze oplossing aan beide kanten gebruikt kan worden voor een opdruk.

Materiaal

Voor de muursteunen wordt uitsluitend hoogwaardige, geborsteld RVS gebruikt. Gegarandeerd weerbestendig, onderhoudsvrij en een lange levensduur. De brede muurplaat zorgt voor een extra stevig draagvlak tegen de gevel. Eenvoudige montage maakt het wisselen van banners erg makkelijk. Regelbouten zorgen voor optimale spanning van het doek.

Eenzelfde pvc doek kan gespannen worden in een aluminium frame middels elastieken. Met deze uiting kan het doek echter maar aan 1 zijde gebruikt worden.