Banners & stickers

Banners & stickers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De banner kan worden uitgevoerd in dun of dik materiaal. De banner wordt met behulp van elastiek banden ingespannen in een aluminium frame. Het is een goedkopere variant van een gevelreclame. De banner wordt veelal gebruikt voor tijdelijke doeleinden.

Stickers zijn uitermate geschikt voor artikelen met veel bochten en richels voor binnen- en buitenobjecten, zoals billboards, winkelmateriaal, bouwborden, gevelreclame en reclameborden. Door gebruik te maken van verschillende materialen zoals zelfklevend vinyl, diverse doeken en zelfs vrachtwagenzeil zijn de toepassingen eindeloos.

Eye-catcher

Wie denkt dat er met digitale techniek alleen kleine stickers geprint kunnen worden, heeft het mis. Gijtenbeek weet als geen ander dat grote afbeeldingen vaak nodig zijn om de aandacht van de doelgroep te trekken. De grootformaat full color prints zijn in diverse, oprolbare materialen te produceren.

Als u een eye-catcher wilt hebben voor beurzen, in winkels, op de weg en dergelijke, weet u ons te vinden. Voor meer informatie en/of advies kunt u contact opnemen met ons verkoopteam!