Belettering

Een prima uitbreiding van een bewegwijzering systeem zijn opwaartse letters (3-D); het creëert variatie en zorgt voor levendige schaduweffecten boven een balie of entree. Tevens geeft het een leuk effect in het interieur, eventueel benadrukt door een lichtspel.

Wij maken belettering voor beurzen, winkels, bedrijven, werkruimten of uw woonkamer! Voor binnen en buiten. De letters zijn in allerlei formaten en materialen verkrijgbaar. Onder andere van pvc, metaal, rvs, kunststof, spiegel en hout. Alles in heel veel verschillende kleuren en diktes. De letters frezen wij machinaal uit plaatmateriaal waardoor wij niet gebonden zijn aan standaard lettertypen. Ook het uitfrezen van het beeldmerk behoort hier tot de mogelijkheden.

Pictogrammen

Pictogrammen, al dan niet opwaarts uitgevoerd, vormen een goede aanvulling op bewegwijzering en laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Met pictogrammen bereikt U zelfs buitenlandse mensen want pictogrammen worden overal ter wereld gebruikt. Denkt U maar eens aan toilet pictogrammen en vluchtroute-bewegwijzering…

Binnenbewegwijzering kan uit veel onderdelen bestaan. Denk aan de verwijsborden, kamerborden, liftborden, ontruimingsplattegronden, etc. Zo horen opwaartse letters en pictogrammen daar ook bij!