Gijtenbeek

Bewegwijzering voor uw ziekenhuis

Bewegwijzering voor uw ziekenhuis

Een ziekenhuis kan voor veel mensen een intimiderende omgeving zijn. Dit is ook niet zo verwonderlijk. Per slot van rekening is een ziekenhuis eigenlijk altijd een groot gebouw, of serie gebouwen, met een groot aantal verschillende afdelingen. Als iemand hier voor het eerst binnenloopt en iets moet vinden, dan kunnen wij ons goed voorstellen dat men zich een beetje verloren voelt. Met een goede, duidelijke bewegwijzering is uw ziekenhuis beter inzichtelijk. Met Gijtenbeek haalt u een partner in huis, die ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de vindbaarheid van alle afdelingen.

Standaard systemen

Standaard systemen hebben wij ook in het assortiment. Het aantal is legio… wij tonen de meest voorkomende standaard systemen. Mocht uw systeem er niet bij zitten, neem contact op…

Gevelreclame

Op het gebied van gevelreclame heeft Gijtenbeek al sinds jaar en dag een zeer goede reputatie. Gevelreclame is dan ook een krachtig medium. We komen het overal tegen.

Graveren en frezen

Graveren is een oud ambacht en de eerste activiteit waarmee Gijtenbeek is begonnen in 1956. Frezen is een vorm van graveren, alleen gaat de frees of laser hierbij door het materiaal heen.

Contact met Gijtenbeek gewenst? Via telefoon of mail? Kom anders een keer langs! In onze showroom hebben wij alle producten beschikbaar. U krijgt daar een goed overzicht van wat er zoal mogelijk is.

Bewegwijzering voor ziekenhuizen

De bewegwijzering in ziekenhuizen moet altijd in orde zijn. U wilt toch niet dat mensen een bepaalde afdeling niet kunnen vinden omdat hier niet goed genoeg naar wordt verwezen? Als u Gijtenbeek inschakelt om met bewegwijzering uw ziekenhuis overzichtelijker te maken, dan gaat u samenwerken met een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft. We komen graag bij u langs om samen met u de situatie in kaart te brengen. Het is nu eenmaal van groot belang dat de bewegwijzering duidelijk is en dat er niet een verkeerde kant op wordt verwezen. Aan de hand van deze informatie gaan we voor u aan de slag. Wij kunnen, als u dat wenst, de bewegwijzering helemaal aan laten sluiten op uw huisstijl, maar we kunnen hier ook een andere stijl voor gebruiken.

Advies

Mede door de in 50 jaar opgebouwde know-how hebben wij voor elk vraagstuk een passende oplossing en kunnen wij u een goed advies uitbrengen.

Design & development

Onze design afdeling kan het ontwerp voor u verzorgen, waarna deze kan worden ingetekend in een foto, dit zal uw beeldvorming versterken.

Productie

Een hoge kwaliteit, korte levertijden en concurrerende prijzen worden gegarandeerd omdat wij alles in eigen huis produceren.

One-stop-shopping concept

Wij leveren een totaalpakket aan producten, van gevelletters tot parkeerborden, van promotionele pennen tot aan bedrukte T-shirts.

Montage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Service & beheer

Met een onderhoudscontract bent U door de jaren heen verzekerd van een perfect product, ook als onroerend goed beheerder.

Meer weten over bewegwijzering in ziekenhuizen?

De bewegwijzering voor ziekenhuizen is een belangrijk onderdeel van het interieur. Zonder goede bewegwijzering lopen mensen verloren rond en kunnen ze afspraken missen. Neem vandaag nog contact op met Gijtenbeek als u in contact wilt komen met een bedrijf waar mensen werken die verstand van zaken hebben. We sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.