Glas systeem

Dit binnenbewegwijzering systeem bestaat uit glazen platen met RVS bevestigingsnokken. De glazen platen zijn identiek door het CNC produktie proces, waardoor grote maatvastheid en kwaliteit bereikt wordt. Hierdoor kan ook een eenvoudige montage worden uitgevoerd. Naast de standaardmaten zijn uiteraard ook individuele vormen en afmetingen mogelijk. Ook een breed pallet van RVS bevestigingsmateriaal is beschikbaar en biedt nog meer variatiemogelijkheden.

Bij dit indoor signing systeem is het mogelijk dat de gebruiker in eigen beheer de teksten of pictogrammen aanpast. Een software programma is ter ondersteuning aanwezig, deze wordt speciaal voor U geschreven. Op deze manier bent U altijd up-to-date met uw bewegwijzering, en vinden mensen altijd met gemak de juiste weg.

Mogelijkheden

Voor de binnen bewegwijzering is dit systeem leverbaar in wandborden, deurborden, hangborden, liftborden, verwijzingsborden en ontruimingsplattegronden. Vanzelfsprekend zijn er ook informatiezuilen leverbaar in dit exclusieve systeem.

Tevens kunt U uw huisstijl in de bewegwijzering doorvoeren betreffend kleuren, lettertype, uitlijning, etc. Mocht U het af willen stemmen op het interieur, dan is dat ook te realiseren. Alles is mogelijk!