Informatiezuil

Digitale bewegwijzering is echt iets van deze tijd! Een digitale informatiezuil zal niet misstaan in de ontvangsthal van een gebouw. Het biedt de mogelijkheid om allerlei boodschappen over te brengen. Gijtenbeek zuilen worden compleet geleverd met een software pakket waarmee de gebruiker in eigen beheer de content kan aanpassen. De omkasting van de zuil kan worden vormgegeven in de huisstijl.

Een informatiezuil kan door middel van LED displays de bezoekers op een efficiënte en vriendelijke manier informeren over de routing binnen uw gebouw. Door directe koppelingen met bijvoorbeeld uw afsprakensysteem, wordt de getoonde informatie een onderdeel van de logistiek en helpt deze de bezoeker op tijd bij zijn afspraak te komen.

Aanpassingen

In de wachtruimte kan bijvoorbeeld aanvullende informatie worden geboden over de poli, huishoudelijke mededelingen, eventueel afgewisseld met externe informatie zoals nieuws-, en weerberichten. Ook een zogenaamd nummervolgsysteem kan een onderdeel zijn van de wayfinding oplossing.

Een combinatie tussen een digitale informatiezuil en een vaste route aanduiding, zorgt voor een systeem waarbij de beheerder software matig, routes naar locaties kan wijzigen zonder dat er maar 1 bord hoeft te worden gewijzigd.

Met een groot gemak zijn aanpassingen door te voeren vanaf een computer, welke enkele seconden later al doorgevoerd zijn in de bewegwijzering. Sneller aanpassingen doorvoeren bestaat niet!