Kamerborden

Kamerborden kunnen uit een standaard systeem komen, of op maat worden gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals aluminium en glas. Representatief, eenvoudig te beheren en optimaal uitwisselbaar.

Binnenbewegwijzering in een pand moet niet worden onderschat! Voor een overzichtelijke en duidelijke bewegwijzering leveren wij diverse standaard systemen met kamerborden, maar wij zijn ook in staat om samen met u een geheel eigen systeem te ontwikkelen. Wij meten elke routing op maat. Zo wordt niet alleen het eigen personeel duidelijk waar welke ruimte voor dient, maar ook uw bezoekers.

Diverse materialen

Niets is namelijk zo frustrerend om binnen een kantoorpand op zoek te moeten gaan naar een collega of vergaderkamer. Laat staan dat bezoekers verdwalen en moeten gaan vragen waar ze heen moeten… Veel vergaderzalen? Zorg dan dat iedere vergaderzaal een kamerbord met naam heeft. Zo weet men de exacte ruimte te vinden.

Door een grote diversiteit aan materialen, kennis en vaardigheid, kunnen wij alles produceren. Uiteraard kunnen wij de bewegwijzering en/of kamerborden ook aan laten sluiten bij uw huisstijl of interieur.