Kliklijsten en vitrines

Bewegwijzering is een must, zowel voor binnen als buiten, maar het kan ook andere producten omvatten. Kliklijsten en vitrines zijn een leuke aanvulling op de bewegwijzering. U kunt ze vullen met posters, eventueel voorzien van aanvullende informatie over bijvoorbeeld tijden wanneer voorstellingen beginnen, of data met uitverkoop en/of aanbiedingen.

Wij zijn er van overtuigd dat juist door kliklijsten en vitrines grote groepen mensen worden bereikt. Kliklijsten en vitrines zijn uitermate geschikt voor informatie of reclame die regelmatig verwisselt dient te worden. Gijtenbeek heeft een uitgebreid assortiment kliklijsten en vitrines, zowel voor binnen- als buitengebruik. Wij hebben ook kliklijsten met een extra beveiliging in ons assortiment.

Vitrinekasten

Tevens bieden vitrinekasten de mogelijkheid om grotere afbeeldingen en tijdelijke mededelingen duidelijk over te brengen aan bezoekers. Ideaal voor de entree van recreatieparken, campings etc. Desgewenst kunnen de kasten worden uitgevoerd met sloten en slagvast acrylaat of glas.

Ook voor wegmarkering of striping op uw gebouw bent U bij ons aan het juiste adres.