Kunststof systeem

De standaard binnenbewegwijzering kan als variant ook met een acrylaat systeem (kunststof) worden uitgevoerd. De zijkanten van het materiaal worden mooi gepolijst. De bevestiging van de borden kan middels RVS afstandhouders, RVS kabels, kunststof houders of een blinde montage (dat betekend dat de montage niet zichtbaar is).

De belettering op een acrylaat systeem kan aangebracht worden met zeefdruk, vinyl, gravure of papier. Tevens kunt U voor (deels) gekleurde borden kiezen, om de borden bijvoorbeeld af te stemmen op uw huisstijl of interieur van het gebouw.

Huisstijl

Indien u kiest voor belettering middels een papieren insert, dan kunt u relatief gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Bij alle systemen is het mogelijk dat de gebruiker in eigen beheer de teksten of pictogrammen aanpast. Een software programma is ter ondersteuning aanwezig, deze wordt speciaal voor U geschreven. Op deze manier bent U altijd up-to-date met uw bewegwijzering, u bent niet afhankelijk van een leverancier en vinden mensen altijd met gemak de juiste weg.

Tevens kunt U uw huisstijl in de bewegwijzering doorvoeren betreffend kleuren, lettertype, uitlijning, etc. Mocht U het af willen stemmen op het interieur, dan is dat ook te realiseren. Alles is mogelijk!