Lichtreclame

Lichtreclame werd traditioneel in neon uitgevoerd. Tegenwoordig is LED verlichting de meest gebruikte verlichtingsbron. Gijtenbeek heeft een eigen LED lijn toegespitst op alle uitvoeringen van verlichte reclame uitingen. Weliswaar lijkt LED de verlichtingsbron van de toekomst, toch zijn er nog diverse toepassingen waarbij neon- of tl-verlichting de betere oplossing biedt.

De LED is de opvolger van de neonbuis. De huidige generatie LED’s kan de neonlamp redelijk vervangen, al hebben alleen de duurdere merken LED’s een gelijkwaardige lichtopbrengst en levensduur als die van neonbuizen. De voordelen van LED zijn een laag stroomverbruik, weinig materiaal en verhoudingsgewijs eenvoudige productie en montage.

De zogenaamde PowerLED’s hebben een hogere lichtopbrengst dan standaard LED lampen, maar zij hebben ook een hoger energieverbruik en zijn ze duurder in de aanschaf.

Doosletters

Lichtreclame die bestaat uit losse letters noemt men ook wel ‘doosletters’. Deze zogenaamde doosletters kunnen in allerlei materialen (metalen en kunststoffen) gemaakt worden. Ook de manier van verlichten kan op verschillende manieren. Zo kunnen de letters naar voren of naar achteren uitschijnen. Dit zijn verschillende uitvoeringen die een compleet ander beeld geven.

Ook zijn er mogelijkheden om met transparant acrylaat in combinatie met LED verlichting uw boodschap achter glas weer te geven. Gijtenbeek biedt u altijd de optimale oplossing, met de expertise in eigen huis. Net als al onze producten worden al onze lichtreclames “op maat” gemaakt. Niet alleen het formaat en ontwerp is door u zelf aan te geven, ook de lichtbron kunt u selecteren.