Onderhoud

Montage en onderhoud van uw reclame of bewegwijzering door Gijtenbeek… Indien U de montage van reclame of bewegwijzering door ons montage team laat doen, bent U verzekerd van een goede en degelijke plaatsing. Een verlichte gevelreclame die moet worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk, dit wordt meteen voor U geregeld. Een zuil die in de grond moet worden geplaatst? Wij voorzien de zuil van betonnen voeten die onder het maaiveld worden ingegraven, staat de zuil stevig door weer en wind!

Uw reclame artikelen zijn onderhevig aan slijtage of gebeurtenissen van buitenaf. Door onderhoud van Gijtenbeek zorgt U er voor dat uw reclame artikelen of bewegwijzering altijd de juiste kwaliteit en uitstraling hebben.

Onderhoudscontract

Wij kunnen U een onderhoudscontract aanbieden: zo bent U door de jaren heen verzekerd van een perfect product, ook als onroerend goed beheerder. Natuurlijk kunnen wij ook uw reeds bestaande producten repareren en/of onderhouden. Of U bijvoorbeeld adviseren in onderhoudsvriendelijke / energiezuinige / vervanging van neon.

Gijtenbeek heeft een eigen montage en onderhoud team in huis. Zij hebben jarenlange ervaring met allerlei materialen, diverse soorten verlichting, etc. Vraag of er een adviseur vrijblijvend bij U langs komt en informeer naar de mogelijkheden.

Met het oog op de toekomst bent U bij Gijtenbeek goed af voor montage en onderhoud!