Gijtenbeek

Reclamezuil

Goed in beeld met een mooie reclamezuil

Als u een mooie reclamezuil bij uw bedrijf neerzet, dan zorgt u ervoor dat mensen niet om uw bedrijf heen kunnen. Het is een mooie plek om uw logo eens goed in beeld te brengen. Vaak is dit een herkenningspunt voor bezoekers. Daarnaast is het ook mogelijk om een reclamezuil buiten te gebruiken om mensen nieuwsgierig te maken naar uw bedrijf. Wat zit er toch achter dat mooie logo? Wij bij Gijtenbeek kunnen met onze materialen uw logo maken, zodat gelijk duidelijk is dat dit de plek is waar uw bedrijf is gevestigd. Wij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw reclamezuil er precies zo uit komt te zien als u wilt.

Standaard systemen

Standaard systemen hebben wij ook in het assortiment. Het aantal is legio… wij tonen de meest voorkomende standaard systemen. Mocht uw systeem er niet bij zitten, neem contact op…

Gevelreclame

Op het gebied van gevelreclame heeft Gijtenbeek al sinds jaar en dag een zeer goede reputatie. Gevelreclame is dan ook een krachtig medium. We komen het overal tegen.

Graveren en frezen

Graveren is een oud ambacht en de eerste activiteit waarmee Gijtenbeek is begonnen in 1956. Frezen is een vorm van graveren, alleen gaat de frees of laser hierbij door het materiaal heen.

Contact met Gijtenbeek gewenst? Via telefoon of mail? Kom anders een keer langs! In onze showroom hebben wij alle producten beschikbaar. U krijgt daar een goed overzicht van wat er zoal mogelijk is.

Een reclamezuil voor buiten

Een mooie buiten reclamezuil kan bij Gijtenbeek intern geproduceerd worden. Wij verzorgen het ontwerp van de zuil tot aan de productie: elke fase in het proces wordt bij onszelf verzorgd. Als u besluit om met Gijtenbeek in zee te gaan, dan maken we eerst ontwerptekeningen. U kunt dan zien hoe de zuil er uit komt te zien en deze is evt. in een gemanipuleerde omgevingsfoto geplaatst. We hebben een reclamezuil voor u in petto die zowel binnen of buiten neergezet kan worden. De reclamezuil buiten is in elk gewenst formaat leverbaar. Wilt u deze met verlichting hebben? Geen probleem!

Advies

Mede door de in 50 jaar opgebouwde know-how hebben wij voor elk vraagstuk een passende oplossing en kunnen wij u een goed advies uitbrengen.

Design & development

Onze design afdeling kan het ontwerp voor u verzorgen, waarna deze kan worden ingetekend in een foto, dit zal uw beeldvorming versterken.

Productie

Een hoge kwaliteit, korte levertijden en concurrerende prijzen worden gegarandeerd omdat wij alles in eigen huis produceren.

One-stop-shopping concept

Wij leveren een totaalpakket aan producten, van gevelletters tot parkeerborden, van promotionele pennen tot aan bedrukte T-shirts.

Montage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Service & beheer

Met een onderhoudscontract bent U door de jaren heen verzekerd van een perfect product, ook als onroerend goed beheerder.

Die reclamezuil voor buiten bestelt u bij Gijtenbeek

Met een reclamezuil van Gijtenbeek weet u zeker dat u uw bedrijf een mooi visitekaartje heeft. We gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen door te nemen zodat onze ontwerpers een ontwerp maken van wat u voor ogen heeft. Neemt u vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling. Zij adviseren u over de mogelijkheden. Al onze producten zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat ze zo goed als mogelijk bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en vandalisme.