Recreatief

Recreatieve bewegwijzering heeft altijd een eigen stijl! Het bewegwijzeren van recreatieparken, natuurgebieden en wandelparken is een specialiteit van Gijtenbeek. Mocht u op zoek zijn naar een bedrijf die maatwerk voor u kan vervaardigen, bent u bij ons aan het juiste adres. De materiaalkeuze is van groot belang bij recreatieve bewegwijzering. Ten eerste moet het bestand zijn tegen de weersomstandigheden, maar ook zeker is het vandalisme een belangrijk aspect.

Wij werken bij deze projecten graag met trespa, dit omdat het een bijzonder geschikt materiaal is voor dit type bewegwijzering. Het is uitermate geschikt tegen weersomstandigheden en vandalisme. Menig klant ging U al voor! Wij komen graag bij U langs om meer informatie te geven en wij geven U graag advies op maat omdat dit geen ‘standaard’ bewegwijzering is.

Bewegwijzering

Als u op een mooie dag van de natuur geniet in een van onze fraaie natuurgebieden, dan wordt u op het juiste pad gehouden door recreatieve bewegwijzering van Gijtenbeek. Wie ooit in Jakarta het Ministerie van Bosbouw bezoekt, passeert daar een imposante bewegwijzering. Werk van Gijtenbeek. En mocht u ooit een vakantie doorbrengen op Curaçao, dan wijst de toeristenbewegwijzering van Gijtenbeek u naar de mooiste plekjes van het eiland! Gijtenbeek’s bewegwijzering vindt u over de hele wereld!