Bewegwijzering ziekenhuis

Bewegwijzering voor uw ziekenhuis

Een ziekenhuis kan voor veel mensen een intimiderende omgeving zijn. Dit is ook niet zo verwonderlijk. Per slot van rekening is een ziekenhuis eigenlijk altijd een groot gebouw, of serie gebouwen, met een groot aantal verschillende afdelingen. Als iemand hier voor het eerst binnenloopt en iets moet vinden, dan kunnen wij ons goed voorstellen dat men zich een beetje verloren voelt. Met een goede, duidelijke bewegwijzering is uw ziekenhuis beter inzichtelijk. Met Gijtenbeek haalt u een partner in huis, die ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de vindbaarheid van alle afdelingen.

Bewegwijzering voor ziekenhuizen

De bewegwijzering in ziekenhuizen moet altijd in orde zijn. U wilt toch niet dat mensen een bepaalde afdeling niet kunnen vinden omdat hier niet goed genoeg naar wordt verwezen? Als u Gijtenbeek inschakelt om met bewegwijzering uw ziekenhuis overzichtelijker te maken, dan gaat u samenwerken met een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft. We komen graag bij u langs om samen met u de situatie in kaart te brengen. Het is nu eenmaal van groot belang dat de bewegwijzering duidelijk is en dat er niet een verkeerde kant op wordt verwezen. Aan de hand van deze informatie gaan we voor u aan de slag. Wij kunnen, als u dat wenst, de bewegwijzering helemaal aan laten sluiten op uw huisstijl, maar we kunnen hier ook een andere stijl voor gebruiken.

Meer weten over bewegwijzering in ziekenhuizen?

De bewegwijzering voor ziekenhuizen is een belangrijk onderdeel van het interieur. Zonder goede bewegwijzering lopen mensen verloren rond en kunnen ze afspraken missen. Neem vandaag nog contact op met Gijtenbeek als u in contact wilt komen met een bedrijf waar mensen werken die verstand van zaken hebben. We sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.

 

Bedrijfsnaam:
  De heerMevrouw
Uw naam (*)
Telefoonnummer
Uw Email (*)
Onderwerp
Uw vraag of opmerking