Verwijsborden

Verwijsborden binnen zijn voor een goede bewegwijzering onmisbaar. Wanneer bezoekers voor het eerst een gebouw binnenkomen, worden ze geconfronteerd met veel visuele prikkelingen. De bewegwijzering moet daarin voldoende opvallen zodat het een houvast is voor mensen. Van entree tot eindbestemming wordt men de weg gewezen. Het is een kunst om mensen met minimale informatie maximaal te begeleiden.

Uitvoeringen

Verwijsborden zijn er in twee uitvoeringen;

  • borden geschikt voor wandmontage (eenzijdige belettering) en
  • borden geschikt voor plafondmontage (eventueel dubbelzijdige belettering).

Onze specialiteit is om bewegwijzering ‘op maat’ te ontwerpen en te fabriceren. Wij kunnen de bewegwijzering laten integreren in het interieur, of wij kunnen het laten aansluiten bij uw huisstijl (of een combinatie van beide). Tevens leveren wij ‘standaard’ bewegwijzering in alle verkrijgbare maten en materialen.

Verwijsborden wijzen mensen hun weg, zodat men niet hoeft te dwalen door een pand. Een overschot aan verwijsborden is zonde van het geld en bovendien vaak een bron van ergernis. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitstippelen van de juiste routes. Vraag een van onze specialisten bij U langs te komen voor gratis advies en inventarisatie op maat!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen