Zuilen

Reclamezuilen zorgen voor de nodige duidelijkheid in en rondom uw bedrijf. Tegelijkertijd is een mooie reclamezuil een blikvanger en visitekaartje van uw bedrijf. Zowel voor de vormgeving als de uitvoering kunt u op de deskundigheid van Gijtenbeek rekenen. Door middel van ontwerptekeningen en foto’s kunnen wij u laten zien hoe uw pand meer uitstraling krijgt met een reclamezuil uit onze werkplaats.

Onze reclamezuilen zijn zowel in binnen- als buitenuitvoering leverbaar. Uitgevoerd met diverse frontplaten zoals acrylaat of aluminium en door onze eigen productie zijn alle gewenste formaten leverbaar! Reclamezuilen kunnen zowel verlicht als onverlicht worden uitgevoerd.

Advies en offerte

Wilt u graag meer informatie of een offerte ontvangen? Onze afdeling verkoop staat u graag vrijblijvend te woord en kan u een goed advies geven over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend zijn al onze producten van hoogwaardige kwaliteit en goed bestand tegen de weersomstandigheden. Wij kunnen u eventueel helpen met het inventariseren van de juiste route en wij bieden tevens de mogelijkheid om de reclamezuilen bij u op locatie te monteren.