Gijtenbeek

Informatiezuil

Een handige informatiezuil van Gijtenbeek

Als u een bedrijf heeft waar het verstrekken van informatie belangrijk is, dan raden we u aan om contact op te nemen met Gijtenbeek. Bij ons bedrijf heeft u de mogelijkheid om een professionele, mooie informatiezuil te laten produceren die helemaal aan uw wensen voldoet. Een informatiezuil is bijvoorbeeld erg handig in recreatiegebieden en wandelparken. Gijtenbeek kan op dit gebied maatwerk voor u leveren. Neem contact op met onze verkoopafdeling als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden. We kunnen het ontwerp helemaal op uw wensen laten aansluiten.

Standaard systemen

Standaard systemen hebben wij ook in het assortiment. Het aantal is legio… wij tonen de meest voorkomende standaard systemen. Mocht uw systeem er niet bij zitten, neem contact op…

Gevelreclame

Op het gebied van gevelreclame heeft Gijtenbeek al sinds jaar en dag een zeer goede reputatie. Gevelreclame is dan ook een krachtig medium. We komen het overal tegen.

Graveren en frezen

Graveren is een oud ambacht en de eerste activiteit waarmee Gijtenbeek is begonnen in 1956. Frezen is een vorm van graveren, alleen gaat de frees of laser hierbij door het materiaal heen.

Contact met Gijtenbeek gewenst? Via telefoon of mail? Kom anders een keer langs! In onze showroom hebben wij alle producten beschikbaar. U krijgt daar een goed overzicht van wat er zoal mogelijk is.

Nooit de weg kwijt met mooie informatiezuilen

Gijtenbeek is het bedrijf om contact mee op te nemen als u een handige informatiezuil nodig heeft. Wij vervaardigen deze informatiezuilen altijd van de beste materialen, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken of deze wel in goede staat blijven. U heeft per slot van rekening niet veel aan een informatiezuil die na een jaar in verval raakt… Daarnaast moet een zuil ook zo goed mogelijk bestand zijn tegen vandalisme, iets wat in recreatiegebieden helaas nogal eens voorkomt. Als u hier meer over wilt weten, dan komen we graag een keer bij u langs. We geven u graag advies en bekijken, indien gewenst, samen met u de lokaties waar de bewegwijzering voorzien is.

Advies

Mede door de in 50 jaar opgebouwde know-how hebben wij voor elk vraagstuk een passende oplossing en kunnen wij u een goed advies uitbrengen.

Design & development

Onze design afdeling kan het ontwerp voor u verzorgen, waarna deze kan worden ingetekend in een foto, dit zal uw beeldvorming versterken.

Productie

Een hoge kwaliteit, korte levertijden en concurrerende prijzen worden gegarandeerd omdat wij alles in eigen huis produceren.

One-stop-shopping concept

Wij leveren een totaalpakket aan producten, van gevelletters tot parkeerborden, van promotionele pennen tot aan bedrukte T-shirts.

Montage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Service & beheer

Met een onderhoudscontract bent U door de jaren heen verzekerd van een perfect product, ook als onroerend goed beheerder.

Neem contact op met Gijtenbeek

Neem contact op met Gijtenbeek als u vragen heeft over onze producten. Samen met u bekijken we welk type zuil het beste bij uw bedrijf aansluit, en hoe wij ervoor kunnen gaan zorgen dat de juiste informatie op de juiste plaats weergegeven wordt. Bij de productie van deze zuilen gebruiken we de beste materialen, dat zowel bestand is tegen weersomstandigheden als tegen vandalisme. Op onze website vindt u hier uitgebreidere informatie over. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze verkoopafdeling.